Herbatint

HERBATINT KESTOVÄRIT

Vähemmän kemikaaleja

Herbatint-värit on pienellä kemikaalimäärällä valmistettuja kestovärejä. Niistä on pystytty poistamaan paljon ärsyttäviä, herkistäviä tai hiuksia ja päänahkaa kuivattavia kemikaaleja ja niissä on käytetty minimaalinen määrä väriaineita. Silti värjäystulos on erittäin hyvä. Värit valmistetaan ilman ammoniakkia, resorcinolia, parabeeneja, hajusteita ja alkoholia. Herbatintia pidetään usein kaikkein luonnollisimpana kestovärien vaihtoehtona. Ranskalainen ”60 Million Consommateurs” teetti tutkimukset 18 eri valmistajan luonnonmukaisempana vaihtoehtona markkinoiduille kestoväreille. Herbatint valittiin näiden testien perusteella parhaaksi ja kaikkein turvallisimmaksi kestoväreiksi.

Herbatint-kestovärit

Suomen Herbatint värivalikoimista löytyy 25 kaunista värisävyä. Herbatintin yli 40 vuotta kestäneen suosion takana on vuosikymmenien kokemus, loistava laatu ja turvallisuus. Turvallisuus on saavutettu huolellisella raaka-aineiden (mm. kasviuutteiden) laadunvalvonnalla, valmistustapojen tarkalla standardoinnilla sekä hyödyntämällä mikrobiologisten ja toksikologisten analyysien antamaa tietoa yhdistämällä ne uusimpaan teknologiaan.

Herbatint-tuotteita ei ole testattu eläimillä ja ne on PETA- ja FSC-sertifioituja sekä Vegan Society-rekisteröityjä Britanniassa. Tuotteet ovat gluteiinittomia. Väreissä käytetyt kasviuutteet ovat luomulaatuisia. Yritykselle on myönnetty B Corporation sertifikaatti.

Herbatint läpäisi herkän ihon testit

Herbatintin valmistaja Antica Erboristeria S.p.A on panostanut vuosikaudet tuotteiden turvallisuuteen. Herbatint on ainoa markkinoilla oleva kestoväri, jolle on teetetty ja joka on läpäissyt herkän ihon testit. Testitulosten perusteella niitä voidaan suositella myös herkkäihoisille.

On kuitenkin huomioitava, että kestovärejä ei vielä osata valmistaa ilman PPD:tä (Parafenyleenidiamiini). Tälle ainesosalle ei ole keksitty korvaavaa ja ainesosaa. EU lainsäädännössä PPD:lle on määritelty enimmäismäärä, joka saa olla hapetteen ja värin sekoitteessa 2 %. Herbatintin väreissä tämä määrä on keskimäärin 0,37 % ja suurimmillaan 1 %.

Ajan kuluessa osa ihmisistä herkistyy Parafenyleenidiamiinille ja siksi asiakasta kehotetaan tekemään herkkyystesti aina ennen värin levitystä. Hiuksia ei saa värjätä, jos hiuspohja on ärtynyt, käyttöohjeet on luettava tarkkaan. Kestovärien kanssa värjäysväli kannattaa Astma- ja allergialiiton asiantuntijan ohjeiden mukaan pitää noin 6-8 viikossa. Herbatintin oma suositus on 5 vkoa. Tässä kannattaa huomioida myös värien rakenne-ero. Herbatintissa on kemikaalien määrä minimoitu. Mitä herkempi iho, sen tarkempana tulee olla värjäysten kanssa: noudattaa annettuja vaikutusaikoja, värjäysvälejä ja kuunnella oman ihon reagointia.

Herbatint on mm. onnistunut värien koostamisessa siten, että ne värjäävät hiukset, mutta eivät tartu hiuspohjaan. Väri on helposti pois huuhdottavissa ilman suurempaa emulgointia. Monet värit tarttuvat hiuspohjaan ja pysyvät pitkään huuhtelusta ja pesusta huolimatta. Näin ollen ne vaikuttavat iholla usean päivän ajan ja siten aiheuttavat enemmän ärsytystä. Herbatintia myydään 40 maassa ja kaikista maista yli 40 vuoden aikana tulleen palautteen mukaan monet muista väreistä reaktioita saaneet ovat käyttäneet Herbatintia ongelmitta. Monet Herbatintin maahantuojat ovat päätyneet ensin itse käyttämään omien ongelmiensa takia näitä värejä ja avun saatuaan ovat ryhtyneet myös niiden maahantuojiksi.

Mikä väri minulle sopisi?

Colour Finder _ago

Klikkaa linkistä ja selvitä mikä väri olisi sinulle paras: http://www.herbatint.com/en/color-finder
 
Huom! Suomen värivalikoima sisältää 25 väriä. Natural N-linja – peittää 100 % harmaat, muita värejä käytetään antamaan lisää esim. mahongin sävyä hiuksille.
Katso ohjeet harmaan peitolle:
 
Natural N-linja
1N – 10N
 
Copper R-linja (kupari)
4R, 5R, 7R, 8R
 
Golden D-linja (kullansävyt)
4D – 8D
 
Mahogany M-linja (mahongin sävyt)
4M, 5M
 
Flash fashion FF-linja
FF1, FF2, FF5, FF6
 

Palkinnot

NatBeauty
Alive_2014

2016 - BEST OF NATURAL BEAUTY AWARDS - BETTER NUTRITION (USA)
Herbatint valittiin vuoden tuotteeksi sen loistavan laadun takia. Sitä suositeltiin itsehoitotuotteiden ”must have” ostoslistalle.
 

Alive_2015

Värit on palkittu mm. 2 kertaa ALIVE AWARDS – palkinnolla. Tänä vuonna Herbatint-värit palkittiin tuhansien kuluttajien ja jälleenmyyjien valitsemana 2015 suosikkituotteeksi. Ne palkittiin Vuoden erinomaisena ja innovatiivisena tuotteena Personal Care and Natural Beauty luokassa. Valinnan perusteena oli Herbatint kestovärien hellävaraisuus ja tehokas koostumus, jolla saadaan luonnollisen täydellinen harmaanpeitto hiuksiin.

Herbatintin 8 luomuyrttiuutetta

on valittu erityisesti ravitsemaan ja suojamaan hiuksia ja päänahkaa, luomaan väriin intensiivisyyttä sekä antamaan pitkään kestävän ja luonnollisen värjäystuloksen.

Aloe Vera: Suojaa ja ravitsee hiusta värjäyksen aikana
Limnanthes Alba (Meadowfoam) Hilppa: Kosteuttaa ja lisää hiusten kiiltoa
Betula Alba (White Birch) Koivu: virkistää ja rauhoittaa
Cinchona Calisaya: vahvistaa ja suojaa päänahkaa
Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Taikapähkinä: Runsaasti flavonoideja sisältävä, suojaa päänahkaa
Echineacea Angustifolia Auringonhattu: puhdistava ja kosteuttava
Julglans regia (Walnut) Saksanpähkinä: syventää väriä, puhdistaa
Rheum Palmatun (Rhubarb) Raparperi: tehostaa väriä ja hoitaa ihoa

Pakkaus sisältää:

1 Pullo Herbatint väriä 60 ml
1 Pullo Herbatint kehitettä 60ml
1 Normalising shampoopussi 15ml
1 Royal Cream Regenerating Conditioner hoitoainepussi15ml
   Muoviset suojakäsineet ja käyttöohjeet

Voit sekoittaa värejä keskenään ja tehdä omia yksilöllisiä sävyjä. Pulloon jäävä osuus ei mene hukkaan ja voit käyttää sen seuraavalla värjäyskerralla. Avattuna värin kesto on 12 kk tiiviisti suljetussa pakkauksessa. Merkitse käyttöpäivä pakkaukseen.

1 pakkaus riittää puolipitkille normaalipaksuisille hiuksille (hartiapituisille). Lyhyisiin hiuksiin väri riittää 2-3 värjäyskertaan. Menekki vaihtelee hiusten määrän ja hiustyypin mukaan.

Copyright © 2013-2017 Hyvän Olon Maailma Oy

Yritys   Tuotteet   Yhteystiedot   Yritysasiakkaat   Jälleenmyyjät