Herbatint

Herbatint kestovärit.

Suomen Herbatint värivalikoimista löytyy 25 kaunista värisävyä. Kasvivärien uranuurtaja. Herbatintin yli 40 vuotta kestäneen suosion takana on vuosikymmenien kokemus, loistava laatu ja turvallisuus. Turvallisuus on saavutettu huolellisella raaka-aineiden (mm. kasviuutteiden) laadunvalvonnalla, valmistustapojen tarkalla standardoinnilla sekä hyödyntämällä mikrobiologistenja toksikologisten analyysien antamaa tietoa yhdistämällä ne uusimpaan teknologiaan.

Herbatint-tuotteita ei ole testattu eläimillä ja ne on PETA- ja FSC-sertifioituja sekä Vegan Society-rekisteröityjä Britanniassa. Tuotteet ovat gluteiinittomia. Väreissä käytetyt kasviuutteet ovat luomusertifioituja.

Herbatintin valmistaja Antica Erboristeria S.p.A on panostanut vuosikaudet tuotteidenturvallisuuteen ja nyt värit on testattu herkälle iholle tarkoitetuilla testeillä ja niitä voidaan testien perusteella suositella myös herkkäihoisille.

Palkinnot
Värit on palkittu mm. 2 kertaa ALIVE AWARDS – palkinnolla. Tänä vuonna Herbatint-värit palkittiin tuhansien kuluttajien ja jälleenmyyjien valitsemana 2015 suosikkituotteeksi. Ne palkittiin Vuoden erinomaisena ja innovatiivisena tuotteena Personal Care and Natural Beauty luokassa. Valinnan perusteena oli Herbatint kestovärien hellävaraisuus ja tehokas koostumus, jolla saadaan luonnollisen täydellinen harmaanpeitto hiuksiin.

cover_nature_600X222

Copyright © 2013-2017 Hyvän Olon Maailma Oy

Yritys   Tuotteet   Yhteystiedot   Yritysasiakkaat   Jälleenmyyjät