Hyvän Olon Maailman Konjac -sieni.

Ihonhoidon Ihmesieni™

  • 100 % Luonnollinen
  • 100 % Väriaineeton, lisäaineeton
  • 100 % Biohajoava, uusiutuva luonnonvara
  • 100 % Vegaani
  • 100 % Kierrätettävä, turvallinen ja ympäristöystävällinen
  • Hellävaraisesti ihoa kuoriva, verenkiertoa ja solunmuodostusta aktivoiva
  • Syväpuhdistava
  • Ihon pH:ta tasapainottava ja kosteuttava
  • Hajustamaton, parabeeniton

Konjac:in ihoa puhdistavat ja hoitavat ominaisuudet

 

Konjac on täysin luontainen mineraaleja sisältävä kasvi, josta 97 % on vettä ja 3 % Glucomannan -ravintokuitua   Glucomannan -kuitu sisältää vettä, proteiineja, hiilihydraatteja, sekä runsaasti ihoa ravitsevia mineraaleja kuten natriumia, kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, rautaa, fosforia, kuparia ja sinkkiä.   
 

Konjac peruna

“Amorphophallus Konjac” KONJAC- PERUNA on alun perin itäisen pallonpuoliskon trooppisilla ja subtrooppisilla alueilla (=itä- ja etelä Aasia mukaan lukien Kiina ja Indonesia) n. 2500 metrin korkeudessa luonnonvaraisena kasvanut perenna, joka tunnetaan myös nimellä Konnyaku. Sitä on käytetty varsinkin Japanissa yli 1500 vuoden ajan sen terveyttä edistävien ominaisuuksien takia.  Alun perin lääkkeenä (500-luvulla), sen jälkeen ravintoaineena ja n. 140 v. sitten aasialaiset huomasivat sen loistavat ominaisuudet myös herkän ihon hoidossa. 

Ei eläinkokeita

Sieniä ei ole testattu eläimillä eivätkä ne sisällä eläinperäisiä ainesosia, joten ne sopivat myös vegaaneille (Poikkeus: kollageenisienessä on aikuista ihoa hoitavaa syvänmerenkaloista peräsin olevaa kollageenia)..
 

Luonnollista puhtautta

Konjac on runsaasti kosteutta sisältävä emäksinen kasvikuitu, joka neutraloi ihon pinnalla olevien ihoöljyjen ja ihohuokosiin kertyneiden epäpuhtauksien happamuutta. Se syväpuhdistaa ihohuokoset liasta ja ylimääräisestä talista, bakteereista sekä avaa tukkeutuneet huokoset.

Sienen vesiliukoinen kasvikuitu kykenee sitomaan itseensä kosteutta ja muodostamaan ihon pinnalle kosteutta sitovan kalvon, joka helpottaa ihon pintakuivuutta. Sen luonnollisen matala happamuus tasapainottaa ihon pH:ta verkkorakenteen puhdistaessa iholta rasvan ja lian auttaen ihoa hengittämään. Hivenaineet puolestaan ravitsevat ihoa.

Sienen ainutlaatuinen verkkorakenne hieroo hellästi ihon pintaa aktivoiden verenkiertoa ja solunmuodostusta jättäen ihon pinnan puhtaan ja raikkaan oloiseksi vahingoittamatta ihoa tai ihon suojavaippaa – täysin luonnollisesti!  Verenkierron vilkastuessa iho saa paremmin ravinteita, kuona-aineet poistuvat ja samalla aktivoituu myös solunmuodostus. Vähitellen ihon pinta pehmenee, väri kirkastuu ja epäpuhtaudet vähenevät. Iho voi paremmin, tuntuu paremmalta ja näyttää paremmalta

Hyvän Olon Maailman Konjac Sponge on varsinainen Ihonhoidon Ihmesieni™. Se ei pelkästään toimi pesusienenä, vaan se myös hoitaa ja ravitsee ihoa mineraaleilla. Sieni sopii myös hyperherkälle iholle.

Ota sieni osaksi päivittäistä ihonhoitorutiiniasi ja huomaat tulokset hyvinkin nopeasti.

Konjac pesusieni puhdistaa, suojaa ja ravitsee ihoa

Valmistettu 100 % ravintolaatuisesta Konjac -kasvin juuresta

Konjac -sienien pääraaka-aine, juuresta saatava kuitu, kykenee imemään kokoonsa nähden 80 – 100 kertaisen määrän vettä. Kostuessaan sienien kuidut pehmenevät ja niiden verkkomainen rakenne puhdistaa ja kuorii ihoa ärsyttämättä. Se sopii herkimmällekin iholle – jopa vauvan herkälle iholle. Huom! Kuivana sieni on kova, joten se tulee kostuttaa huolellisesti ennen käyttöä.


Konjac -sieni ei vahingoita ihon omaa suojavaippaa.

Terveen ihon kosteustasapaino on kunnossa ja se kykenee puolustautumaan ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Puolustuksesta vastaa ihon suojavaippa (hydrolipidikalvo), joka koostuu talista, sarveiskerroksesta, kosteutta sitovista ainesosista sekä vedestä. Ihon suojavaippaa vaurioittavat monet asiat mm. ihon peseminen väärillä tai liian voimakkailla aineilla, perimä, vuodenajat, altistuminen kemikaaleille jne.

Suojavaippaa tarvitaan antamaan suojaa mm. tuulelta, ilmansaasteilta, UV-säteiltä, bakteereilta, kemikaaleilta ja ihoa ärsyttäviltä aineilta. Suojavaipan vaurioiduttua seurauksena saattaa olla ihon kuivuminen, ärtyminen, ihottumat, infektoituminen, akne sekä ihon ikääntyminen. Hyvän Olon Maailman Konjac -sieni syväpuhdistaa ihon sen suojavaippaa vahingoittamatta.

 

Ikääntyvän ihon oma puolustusmekanismi heikkenee

Ikääntymisen myötä iho alkaa menettää kiinteyttä ja joustavuutta sekä ohentua. Tällöin iho myös vaurioituu helpommin ja kuivuu herkästi. Yli 40 -vuotiailla ihon suojamekanismit heikkenevät ja esim. pesun jälkeen saattaa mennä jopa 8 tuntia ennen kuin iho on onnistunut palauttamaan suojavaippansa. Näiden 8 tunnin ajan iho on suojattomampi ulkoisille ärsykkeille. Peseytyminen Konjac Sponge pesusienellä ei vaurioita suojavaippaa.


Konjac Sponge auttaa myös epäpuhdasta ihoa

Epäpuhtaalla iholla suojavaipan vaurioituminen saattaa laukaista aknen. Kun ihon pH nousee liikaa, se tarjoaa bakteereille otolliset elinolosuhteet. Ne lisääntyvät ihohuokosissa olevassa talissa räjähdysmäisesti aiheuttaen tulehtuneita finnejä. Konjac Sponge tasapainottaa pH:ta ja kuorii kevyesti pitäen ihon pinnan auki, jolloin tali pääsee ulos huokosista eikä jää huokosiin keräämään bakteereja. Pikkuhiljaa iho puhdistuu, kun mustapäiden ja finnien syntymistä ennaltaehkäistään.

 

Sienen ja puhdistusaineiden käyttö

Sienellä on kyky puhdistaa ihoa myös ilman puhdistusaineita, joten saippuan tai muun puhdistusaineen käyttö ei aina ole tarpeellista. Jos sienen lisäksi käyttää jotain muuta pesuainetta, sitä yleensä tarvitaan vain murto-osa normaalista. Sienen verkkorakenne vaahdottaa tehokkaasti saippuaa, joten muutama tippa riittää. Samoin puhdistusemulsiota voi käyttää vähemmän, sillä sieni lisää senkin riittoisuutta.
Sieni puhdistaa melko hyvin vesiliukoisen meikinkin, mutta suosittelemme kuitenkin käyttämään lisäksi puhdistusainetta, jotta iho varmasti puhdistuu. Esim. aamupesun voi tehdä pelkällä sienellä, mutta varsinkin värikosmetiikkaa käyttäville naisille suosittelemme iltapesuun lisäksi jotain muutakin puhdistustuotetta, jotta iho

LivBox_suosikkituote_rgg_W100

Hyvän Olon Maailman Konajc Sponge vuoden 2014 suosikkituote Livbox:issa.

vuodenparastuote_W150-Transp

Ruohonjuuren henkilökunnasta koostuva raati valitsi Hyvän Olon Maailman Kojac Sponget yhdeksi vuoden 2014 parhaista tuotteista.

Vuoden-2017-hoitotuote-logo_Valk_STL_W200

Suomen Terveyskauppiaiden liitto valitsi Hyvän Olon Maailman Konjac Sponget vuoden 2017 hoitotuotteeksi

 

Jälleenmyyjät löydät täältä

Verkkokaupat löydät täältä

 

Aikuisen ihon Collagen sieni.

Rasvoittuvan ja sekaihon Bambuhiilisieni.

puhdistuu varmasti, sillä

KAUNEUS ALKAA PUHTAASTA IHOSTA.

Copyright © 2013-2017 Hyvän Olon Maailma Oy

Yritys   Tuotteet   Yhteystiedot   Yritysasiakkaat   Jälleenmyyjät