Raaka-aineiden puhtaus, luonnollisuus ja ympäristöystävällisyys

100 % luonnollista Konjac -sientä on käytetty jo yli 140 vuoden ajan ihon puhdistukseen ja se tehdään edelleen perinteisesti käsityönä. Hyvän Olon Maailman sienille on tehty EU:n lainsäädännön mukaiset hygienia- ja puhtaustestit ja siitä todistuksena on Microbial Contamination - BP / EP & USP 61 / 62-todistus.

Konjac -sienet ovat markkinoiden pehmeimmät ja hellävaraisimmat puhdistussienet kasvoille ja vartalolle. Japanissa tehdyt vertailut osoittavat, että Konjac -sienet syväpuhdistavat ihon, sitä vahingoittamatta, paremmin kuin mikään muu markkinoilla oleva ihon puhdistukseen tarkoitettu pesuliina tai pesusieni.

Sienet eivät ole ainoastaan 100 % luonnollisia, ne ovat myös ympäristöystävällisiä. Niissä ei ole väri- tai lisäaineita, vain puhdasta, biokierrätettävää ja terveellistä Konjac -kuitua. Sienen hoitavuutta on sienestä riippuen joko bambuhiilellä, aloe veralla tai kalaperäisellä kollageenillä. Sieni puhdistaa ihon hellävaraisesti samalla tasapainottaen ihon pH:ta.
 

Ympäristöystävällinen

Konjac -kasvin käyttäminen on ympäristöystävällistä ja sen hiilijalanjälki on pieni. Kasvia viljellään ja sitä kasvaa myös täysin villinä korkealla vuoristoissa.
 

 

Copyright © 2013-2017 Hyvän Olon Maailma Oy

Yritys   Tuotteet   Yhteystiedot   Yritysasiakkaat   Jälleenmyyjät