Make-up Blender käyttöohjeet

  1. Kostuta sieni vedellä.
  2. Purista ylimääräinen vesi pois. Sen lisäksi voit vielä laittaa sienen kasvopyyhkeen sisään ja puristella sitä muutaman kerran. Näin sienestä tulee sopivan kostea.
  3. Sipaise meikkivoidetta kasvoille sormin tai siveltimellä ja levitä/tasoita se sienellä taputellen. Käytä pyöreää osaa otsalla, leualla ja poskilla ja kapeaa kärkeä silmien, nenän ja suun ympärillä (nenänpielet, näppylät yms.).
  4. Pese sieni käytön jälkeen saippualla ja purista kuivaksi. Katso tarkemmat ohjeet: Peseminen -kohdasta
     

Sieni kestää käytössä useita kuukausia. Kun se menettää kimmoisuutensa ja pehmeytensä, on aika vaihtaa sieni uuteen.


Kuinka saat sienen kestämään kauemmin, siistimpänä ja kuinka säästät meikkivoidetta?

Pienillä hoitotoimenpiteillä saat sienen kestämään pitempään


Sienen puhdistaminen:

Sienen peseminen jokaisen käyttökerran jälkeen on suositeltavaa

Kostuta sieni lämpimällä, ei kuumalla vedellä (sienen rakenne kärsii liian kuumasta) ja pyöräytä sitä palasaippuassa tai muussa haluamassasi pesuaineessa. Puristele sientä ikään kuin yrittäisit puristaa sen sisältä jotain ulos. Näin meikkivoide lähtee sienestä parhaiten. Huuhtele ja purista ylimääräinen vesi pois. Jätä kuivumaan ilmavasti.

Jos sinulla ei ole palasaippuaa, levitä kämmenelle nestesaippuaa ja pyöräytä sientä kämmenellä. Näin saippua leviää tasaisesti sienen pinnalle eikä imeydy epätasaisesti sieneen.

Meikkaustarvikkeiden puhtaudesta kannattaa pitää huolta sillä sienen nopea pesu vie vain hetken ja seuraavana aamuna on mukavampi ottaa puhdas sieni käteen, kun valmistautuu kaunistautumaan uuteen ihanaan päivään.


Alkuperämaa: Sienissä käytetty lateksiton hydrofiilinen polyuretaani (Latex-free Hydrophilic Polyurethane) valmistetaan USA:ssa ja muotoillaan Kiinassa sieneksi.


Meikkivoiteen säästövinkkejä:

Jokainen löytää nopeasti oman tapansa käyttää sientä ja kuten tiedämme, tapoja on yhtä monta kuin käyttäjiäkin. Tässä muutamia vinkkejä, joilla saat sienen pysymään siistimpänä ja nestemäistä meikkivoidetta kuluu vähemmän.

Jos laitat meikkivoidetta kädensyrjälle kasana ja ”dippaat” sientä siinä tai laitat kasvoille meikkivoiteen suurina pisteinä ja lähdet levittämään, niin meikkivoiteen kulutus kasvaa, kun sienen sisään imeytyy enemmän voidetta. Tällöin myös sienen puhdistaminen on hankalampaa. Suosittelemme hyödyntämään Saara Sarvaksen vinkkiä: levitä meikkivoide sormilla puolihuolimattomasti kasvoille ja tasoita se sienen avulla. Tai kostuta sivellin (kostea sivellin ei ime meikkivoidetta) ja sipaise sillä meikkiä iholle ja tasoita sienellä. Etene alue kerrallaan
 

Copyright © 2013-2017 Hyvän Olon Maailma Oy

Meikit_Round_W400
Yritys   Tuotteet   Yhteystiedot   Yritysasiakkaat   Jälleenmyyjät