Hyvän Olon maailman Make-up Blender -meikkisienet

Nyt nämä veikeän värikkäät ja kanamunanmuotoiset meikkisienet ovat saapuneet valikoimiimme. Ne ihastuttavat käyttäjäänsä uuden innovatiivisen muotoilunsa ja raaka-aineensa ansiosta Laadukkaat, lateksittomat sienet turpoavat kastuessaan ja ne on valmistettu täysin saumattomiksi ilman teräviä kulmia.  Sienen erikoisrakenteen ja materiaalin ansiosta meikkipohjan saa tehtyä paremmin kuin millään muulla tavoin – sienellä, sormilla tai siveltimellä. Sen avulla saat meikkivoiteesi parhaat puolet esiin.
 

Videon on tehnyt bloggari Mella. Mellan blogi mella-lili.blogspot

Hyvän Olon Maailman Make-up Blender Meikkivideo no 1.

makeup blender Molemmat oik_W600

Hyvän Olon Maailman Make-up Blender Meikkivideo no 2.

Hyvän Olon Maailman Make-up Blender Meikkivideo no 3.

Hyvän Olon Maailman Make-up Blenderin koostumus, muotoilu ja käyttötapa kosteana saavat meikin levittymään iholle unelmanohuesti ja tasaisesti ilman rajoja. Pienet virheet peittyvät tehokkaasti saaden ihon näyttämään paremmalta kuin koskaan. Se sopii kaikkien meikkivoiteiden levittämiseen (nestemäisen, voidemaisen, kiinteän sekä meikkipuuterin) sekä mm. mineraalimeikin, peitevoiteen, poskipunan tai korostusvärin levittämiseen. Meikkituote voi olla voidemainen tai puuterimainen ja sientä voi käyttää kosteana tai kuivana.

Lateksiton E-vitamiinia sisältävä meikkisieni sopii kaikille ihotyypeille. Se on hypoallergeeninen ja hajuton.

Hyvän Olon Maailman Make-up Blenderit on pakattu kahden sienen pakkauksiin. Käytä toista sientä vaikkapa voidemaisiin tuotteisiin ja toista puuterimaisiin tai ota toinen itsellesi ja anna toinen kaverille.

Sopivan meikkivoiteen valinta oman ihotyypin mukaan


Nestemäinen meikkivoide

 Nestemäinen meikkivoide on yleisin meikkivoidetyyppi ja sopii kaikille ihotyypeille. Peittävyydeltään ne ovat keskiluokkaa. Niihin on usein lisätty myös UV-suoja-aineita, joten ne sopivat hyvin päiväkäyttöön myös kesällä. Sormin levitettäessä lopputulos on luonnollisempi. Parempaa peittävyyttä kaipaavan kannattaa käyttää leivittämiseen joko sivellintä tai meikkisientä.

Voidemainen meikkivoide

Voidemaiset meikkivoiteet ovat koostumukseltaan kermamaisen täyteläisiä ja sisältävät runsaasti pigmenttiä, joten lopputuloksesta tulee hyvin peittävä. Voidemaisia meikkivoiteita suositellaan hoitavien ainesosien takia aikuisemmalle iholle. Täyteläisyytensä ja hoitavuutensa ansiosta voidemaisia meikkivoiteita suositellaan myös kuivalle ja pintakuivalle iholle. Näin ollen aivan nuorten tai rasvoittuvan/sekaihon omaavien kannattaa vältellä tätä meikkivoidetyyppiä. 

Kiinteä meikkivoide

Kiinteä meikkivoide sisältää eniten pigmenttiä ja antaa siten peittävimmän lopputuloksen. Sitä voi käyttää myös peiteaineena. Kiinteän meikkivoiteen levittäminen vaatii eniten työstämistä ja parhaaseen lopputulokseen pääsee meikkisienen kanssa.  Kiinteä meikkivoide puolestaan on paras vaihtoehto  käytettäväksi sekaiholla ja rasvoittuvalla iholla. Kuivaihoisen kannattaa välttää kiinteitä meikkivoiteita, sillä ne saavat kuivan ihon entistä kuivemmaksi.

Meikkipuuteri

Meikkipuuteriin on nimensä mukaisesti yhdistetty puuteri ja meikkivoide. Mattamaisen lopputuloksen takia se sopii parhaiten nuorelle sekaiholle. Aikuisemmalla iholla meikkipuuteri saattaa hakeutua juonteisiin ja tekee siten meikistä epäsiistin. Käyttö on näppärää, nopeaa ja tulos on kestävä. Silenellä voi myös korjailla meikkiä päivän mittaan. Meikkipuuterin voi levittää kasvoille suurella siveltimellä, jolloin tuloksena on läpikuultava pohja, tai meikkisienellä, jolloin tulos on paljon peittävämpi.
 

Copyright © 2013-2017 Hyvän Olon Maailma Oy

Yritys   Tuotteet   Yhteystiedot   Yritysasiakkaat   Jälleenmyyjät